Staptegels Flagstone antraciet Ø50x4cm

Staptegels Flagstone antraciet Ø50x4cm

Wil je een natuurlijk pad aanleggen door het gazon of tussen lage beplanting? Dan zijn staptegels de perfecte oplossing. Je ziet ze vaak in tuinen met heide en rotsen en in grasvelden. Deze staptegels zijn gemaakt van beton en in drie vormen verkrijgbaar.

Om het assortiment compleet te maken, zijn de staptegels ook verkrijgbaar in natuursteen. Als je kiest voor natuursteen staptegels in je tuin, dan kies je voor een natuurlijk product. Puur natuur, tijdloos en geen steen is hetzelfde.

Artikelnummer: 200342 Categorie:
23.95 Per stuk

Let op!

Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op om de details van uw bestelling door te nemen en ervoor te zorgen dat alles naar wens is. We willen u alvast informeren dat de standaard transportkosten € 80,- inclusief BTW bedragen. Afhankelijk van uw specifieke bestelling kunnen de transportkosten echter variëren. We zullen dit tijdens ons contactmoment duidelijk met u bespreken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Mocht u vragen hebben in de tussentijd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, WE staand altijd voor u klaar!

Specificaties

Afmetingen 50 × 4 cm
Serie Staptegel Flagstone
Kleur Antraciet
Materiaal Beton
Behandeling Onbehandeld
Aantal per pallet 40
Tuin toegevoegd aan verlanglijstje.
Tuin verwijderd uit verlanglijstje..