TB Basaltkei Rion 14x21x5/7cm

TB Basaltkei Rion 14x21x5/7cm

De Basalt Rion heeft een veelhoekige vorm en bezit een dichte structuur. Het laat zich gemakkelijk met vele tuinstijlen combineren en is door zijn dikte ook toepasbaar in gebieden waar een zware belasting verwacht kan worden, bijvoorbeeld een oprit.

Tip: informeer bij een specialist met betrekking tot het voegen/verwerken van dit type natuursteen. Verwerking met Streetprotexion III zorgt voor kleurverandering in de structuur van keien. We raden het aan om jezelf te laten informeren door een specialist.

Artikelnummer: 301144 Categorie:
2.36 Per stuk

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken.

Let op!

Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op om de details van uw bestelling door te nemen en ervoor te zorgen dat alles naar wens is. We willen u alvast informeren dat de standaard transportkosten € 80,- inclusief BTW bedragen. Afhankelijk van uw specifieke bestelling kunnen de transportkosten echter variëren. We zullen dit tijdens ons contactmoment duidelijk met u bespreken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Mocht u vragen hebben in de tussentijd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, WE staand altijd voor u klaar!

Specificaties

Afmetingen 14 × 21 cm
Serie TB Basaltkei Rion
Kleur Antraciet
Materiaal Basalt Rion
Behandeling Gekapt
Aantal per pallet 1
Tuin toegevoegd aan verlanglijstje.
Tuin verwijderd uit verlanglijstje..