Rubbertegel 50x50x4,5cm zwart

Rubbertegel 50x50x4,5cm zwart

Met deze rubbertegels kan de EHBO-doos worden opgeborgen. Het is de ideale ondergrond voor spelende kinderen. Bijvoorbeeld onder de schommel, rondom de trampoline en aan het eind van de glijbaan. Door de veerkracht en het zachte oppervlak voorkomen rubbertegels ellendige schrammen en open knieën. Ze zijn eenvoudig te plaatsen op een stabiele ondergrond.

De grastegel met de afmeting 50 x 50 x 2,5 cm is de ideale veiligheidstegel met een toplaag van kunstgras en uitermate geschikt voor op een dakterras of speelweide.

Artikelnummer: 200358 Categorie:
16.74 Per stuk

Let op!

Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op om de details van uw bestelling door te nemen en ervoor te zorgen dat alles naar wens is. We willen u alvast informeren dat de standaard transportkosten € 80,- inclusief BTW bedragen. Afhankelijk van uw specifieke bestelling kunnen de transportkosten echter variëren. We zullen dit tijdens ons contactmoment duidelijk met u bespreken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Mocht u vragen hebben in de tussentijd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, WE staand altijd voor u klaar!

Specificaties

Afmetingen 50 × 50 × 4.5 cm
Serie Rubbertegel
Kleur Zwart
Materiaal Rubber
Behandeling Onbehandeld
Aantal per pallet 140
Tuin toegevoegd aan verlanglijstje.
Tuin verwijderd uit verlanglijstje..