Knikkertegel 30x30x6cm grijs

Knikkertegel 30x30x6cm grijs

Standaard betontegels zijn de voorloper van alle soorten sierbestrating. Vandaag de dag kom je ze nog steeds overal op straat tegen als grijze trottoir- of stoeptegel. Deze degelijke, vlakke betontegels zijn uitgevoerd met een facetrand. Overige maten en kleuren buiten ons standaard assortiment zijn op aanvraag leverbaar.

Plaats heel eenvoudig een knikkerpot in jouw tuin met de Gardenlux Knikkertegels. Een betontegel van 30x30cm met een ronde uitholling in het midden van de tegel. Knikkeren maar!


Betontegels

Het waren de voorlopers van alle soorten sierbestrating. De grijze, rode en zwarte betontegels van trottoirs werden al snel toegepast in het paadje naar de voordeur. Creatieve tuinontwerpers die deze tegels veel te steriel vonden, legden ze, met de ruwe onderzijde naar boven. Ze kregen zo een rustieker uiterlijk. Alle vlakke betontegels zijn uitgevoerd met een facetrand.


Andere kleuren

Dit artikel is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Artikelnummer: 200348 Categorie:
19.95 Per stuk

Let op!

Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op om de details van uw bestelling door te nemen en ervoor te zorgen dat alles naar wens is. We willen u alvast informeren dat de standaard transportkosten € 80,- inclusief BTW bedragen. Afhankelijk van uw specifieke bestelling kunnen de transportkosten echter variëren. We zullen dit tijdens ons contactmoment duidelijk met u bespreken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Mocht u vragen hebben in de tussentijd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, WE staand altijd voor u klaar!

Specificaties

Afmetingen 30 × 30 × 6 cm
Serie Knikkertegel
Kleur Grijs
Materiaal Beton
Behandeling Onbehandeld
Afwerking Met facet
Aantal per pallet 22
Tuin toegevoegd aan verlanglijstje.
Tuin verwijderd uit verlanglijstje..