Crack & Stack 15/23x20x10cm bruin/zwart

Crack & Stack 15/23x20x10cm bruin/zwart

Een tuin met ronde plantenborders? Het kan! Met onze Crack & Stack stapelblokken creëer je eenvoudig een verhoogde border in verschillende vormen. De stenen van het slimme Crack & Stack-systeem lopen taps toe, waardoor je net zo gemakkelijk rechte als gebogen muren kunt stapelen. Met behulp van speciaal aangebrachte groeven kunnen de stenen niet verschuiven en staan Crack & Stack blokken dus muurvast. De Crack & Stack hebben een inwendige diameter van 80cm en een uitwendige diameter van 120cm.


Let op: we kunnen dit product niet voor je afpassen. Een bestelling bestaat altijd uit een mix van standaard-, afdek- en hoekstenen. Bij afname van een pallet zijn dat 55+/- standaard-, 40+/- afdek- en 5+/- hoekstenen(1,93 m ² per pallet).

Artikelnummer: 600026 Categorie:
3.15 Per stuk

Let op!

Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op om de details van uw bestelling door te nemen en ervoor te zorgen dat alles naar wens is. We willen u alvast informeren dat de standaard transportkosten € 80,- inclusief BTW bedragen. Afhankelijk van uw specifieke bestelling kunnen de transportkosten echter variëren. We zullen dit tijdens ons contactmoment duidelijk met u bespreken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Mocht u vragen hebben in de tussentijd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, WE staand altijd voor u klaar!

Specificaties

Afmetingen 23 × 20 × 10 cm
Serie Crack & Stack
Kleur Zwart
Materiaal Beton
Behandeling Gekloofd
Afwerking Strak
Aantal per pallet 100
Tuin toegevoegd aan verlanglijstje.
Tuin verwijderd uit verlanglijstje..